Sieradenparty

Stoere Snoeren komt naar u toe…

Een gezellige middag/ avond met vriendinnen, familie, buren, collega’s en kennissen en heel veel leuke sieraden? Lijkt u dat ook zo gezellig? Nodig dan Stoere Snoeren bij u thuis uit voor een sieradenparty!

Uw wensen…

Heeft u bijvoorbeeld een mooi jasje en bent u al tijden op zoek naar een bijpassend sieraad? Nodig dan Stoere Snoeren uit, zodat u in alle rust de diverse sieraden kunt bekijken en passen. De ideale manier om een passend sieraad bij uw outfit te scoren!

Tip: Vergeet niet uw kledingstuk mee te nemen!

Sieraden direct meenemen…

De sieraden die gekocht worden mogen gelijk mee naar huis genomen worden. Zoekt u een sieraad in een andere kleur, maat of ontwerp?  Dat is geen probleem! In overleg kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Korting…

Als organisator dient u te zorgen voor een hapje en een drankje voor de gasten, maar hiervoor ontvangt u een mooie korting van 10% op het totale bedrag dat tijdens de middag/ avond aan producten verkocht is.

Afspraak…

Een gezellige middag/ avond met Stoere Snoeren duurt ongeveer 2,5 uur en het minimum aan deelnemers is 5 personen. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Stoere Snoeren.

Stoere Snoeren op locatie